Podozrivé päťtisíc korunáčky. Počas dňa vykradli byt.

05.09.2008 Celý región

Podozrivé päťtisíc korunáčky: Popradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre zločin falšovania, pozmeňovania a neoprávnenej výroby peňazí a cenných papierov.
Včera v čase o 8:45 h oznámila na polícii vo Svite 56 ročná žena, že pri výmene českých korún v jednej z popradských zmenárni dostala 4 bankovky v nominálnej hodnote 5.000, - Sk, ktoré vykazujú znaky falzifikátu. Podozrivé bankovky polícia zaistila a budú zaslané do skúšobne platidiel NBS v Bratislave.

Počas dňa vykradli byt:
Prešovskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody v prípade včerajšieho vlámania do jedného z prešovských bytov na Ulici V. Clementisa.
Doposiaľ neznámy páchateľ sa do bytu na 4. poschodí vlámal v čase od 7:45 h do 16:45 h. Po prekonaní zámku vchodových dverí byt prehľadal a ukradol odtiaľ digitálny fotoaparát, finančnú hotovosť, koženú šperkovnicu, v ktorej boli rôzne šperky zo žltého a bieleho kovu ako aj rôzna bižutéria. Majiteľke spôsobil krádežou škodu vo výške 70 000, -Sk a poškodením dverí bytu škodu 3 000, -Sk.
 

Vyberte región